Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bežecký tím televízie JOJ má novú posilu, Aďu Pálffy-Belányiovú
Zdielať na

Bežecký tím televízie JOJ má novú posilu, Aďu Pálffy-Belányiovú

Na 11. ročník ČSOB Bratislava Marathonu 2016, ktorý sa uskutoční 3. apríla, zaútočia aj JOJkári. Moderátori, reportéri, strihači, kostymérka a dokonca aj režisér pobežia bežecké disciplíny za nadáciu televízie JOJ. Do tímu pribehla aj nová posila moderátorka Aďa Pállfy-Belányi.

Moderátor Novín Ján Mečiar už patrí medzi stálice JOJkárskeho bežeckého tímu. Napriek tomu, že má nabehané kilomete, stojí nohami pevne na zemi a tomuto športu sa venuje najmä pre radosť.

V tíme nie je sám. "Začínala som so 4-kilometrovým behom a teraz, už idem polmaratón svoj druhý," priznáva sa redaktorka zahraničného spravodajstva Adriana Mikundová.

Nemusím, chcem

"Najlepšie si je to nastaviť v hlave, že behať nie preto, že musím, ale preto, že mi to robí radosť," hovorí redaktorka zahraničného spravodajstva Jana Bothová. Bežecké tenisky si obula moderátorka Danka Strculová prvýkrát minulý rok v septembri. Mala na to, v skutku, vážny dôvod.

"V Novinách o 12 a vytiahli na mňa ružovú medailu, tak som povedala, že idem, a tak sa začal môj bežecký život," opisuje.

Belányiová zabehne štafetu

Do tímu sa zapojila aj moderátorka Aďa Pálffy-Belányiová. "Neviem ani ako ma presvedčili na tú štafetu, tak si hovorím, že je na čase začať trénovať," povedala moderátorka Novín o 12.

Naživo i na obrazovkách uvidia diváci aj súboje o majstrovské tituly, keďže v roku 2016 bude polmaratón v rámci ČSOB Bratislava Marathon aj slovenským šampionátom. Obhajcami minuloročných víťazstiev z M-SR sú Jana Martinská a Jozef Urban.

Reportáž spracovala redaktorka Stanislava Pavolová:

Všetko potrebné o ČSOB Bratislava Marathon nájdete TU.

Zdielať na

Súvisiace články