Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vlhovej neobvyklé slová: Som nasr... Prečo takéto vyjadrenie?
Zdielať na

Vlhovej neobvyklé slová: Som nasr... Prečo takéto vyjadrenie?

BRATISLAVA / Slovenská zjazdová lyžiarka Petra Vlhová skončila v nedeľu v pretekoch Svetového pohára v obrovskom slalome piata, po 1. jazde bola na čele pretekov, nakoniec sa na pódium nedostala.

„V Kanade sa výrazne zmenili poveternostné podmienky v priebehu tohto kola,“ priblížil komentátor JOJ Šport Michal Maťašovský. V kanadskom Tremblante boli extrémne náročné podmienky s minimálnou viditeľnosťou pre husté sneženie a silný vietor. Keďže Slovenka ako víťazka prvého kola štartovala v tom druhom posledná, trať už mala najhoršiu.

​Pozrite si video, kde sa Petra Vlhová hnevala na vedenie FIS.

„Myslím si, že toto by mali zhodnotiť tí najvyšší, čo pustili preteky. Od polovice sa to zhoršovalo a posledné pretekárky to nemali ideálne. V takýchto podmienkach nie je fair play pretekať. Som nas... Zahrávajú sa s našimi emóciami," opísala Vlhová v prenose JOJ Šport.

​​Ak máme mať fair preteky, v takomto počasí by nemali púšťať pretekárky. Ja som dala do toho všetko, ale absolútne nič som nevidela,“ pokračovala Vlhová.

Pozrite si aj video z vysielania JOJ 24, v ktorom reportér Andrej Zavřel hodnotil s kolegom Michalom Maťašovským víkendové preteky.

Súvisiace články

Najčítanejšie