Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
VIDEO. Prsia krásnej olympioničky Jacky. Jej Libanon je hore nohami
Zdielať na

VIDEO. Prsia krásnej olympioničky Jacky. Jej Libanon je hore nohami

SOČI / Práve počas olympijských hier v Soči sa včera na stránke YouTube objavilo video, na ktorom ich účastníčka Jacky Šamúnová z Libanonu pózuje veľmi sporo oblečená fotografom. Krásna 22-ročná zjazdárka ponúka na obdiv aj svoje prsia.

Dejiskom fotografovania bolo libanonské lyžiarske stredisko Faraj a fotky boli určené ešte pre kalendár na rok 2013. Na zverejnenie boli pôvodne určené iba tie, video nemalo uzrieť svetlo sveta...

Nám sa ospravedlňovať nemusí...

"Chcem sa všetkým ospravedlniť. Viem, že Libanon je konzervatívna krajina a že ide o zábery, ktoré neodrážajú našu kultúru. Žiadam vás, aby ste prestali to video šíriť. Pomôže mi to skoncentrovať sa, pretože to, čo je pre mňa teraz dôležité, je tréning a preteky,"vyjadrila sa slalomárka prostredníctvom Facebooku.

Odvolajú ju z olympiády?

Napriek tomu však libanonský minister kultúry a športu Fajsal Karami zareagoval bleskovo a požiadal národný olympijský výbor, aby "chránil povesť Libanonu". Šéf libanonskej výpravy v Soči Fadi Kajrúz sa pre agentúru AFP vyjadril, že výbor rozhodne. Šamúnová údajne nemá povolenie hovoriť s novinármi.

Fanúšikovia ju podporujú

Lyžiarka, ktorá obsadila na minulej olympiáde vo Vancouveri v slalome 54. miesto, však má podporu mnohých fanúšikov. "Máš právo robiť si, čo chceš. Nehovor o konzervatívnej, ale schizofrenickej krajine." Ďalšia reakcia naráža na ministrove slová o povesti Libanonu a upozorňujú, že nikto sa nepozastavuje nad útokmi a násilnosťami, ktoré sa do Libanonu šíria zo Sýrie. "Atentáty každý deň, to nie je problém. Ak sa však Jacky Šamúnová zúčastní na trošku odvážnejšom fotografovaní, je to škandál." V Soči má Libanon iba dvoch športovcov, Jacky je jedinou ženou v celej výprave.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA, youtube.com

Súvisiace články