Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Do Bratislavy príde Benfica Lisabon
Zdielať na

Do Bratislavy príde Benfica Lisabon

Zdroj: jojšport

NYON / Vďaka HUSTE.tv ste mohli sledovať postup slovenského futsalového šampióna Slov-matic FOFO Bratislava do elitnej fázy UEFA Futsal Cupu. A v nej privítame v Bratislave Benficu Lisabon!

Slovenský futsalový šampión Slov-matic FOFO Bratislava v polovici novembra privíta v elitnej fáze UEFA Futsal Cupu 2015/2016 na Zimnom štadión Ondreja Nepelu majstrov Srbska, Portugalska a Ukrajiny.  V Bratislave sa od 10. do 13. novembra predstavia srbský Ekonomac Kragujevac portugalská Benfica Lisabon a ukrajinský Lokomotiv Charkov. Rozhodol o tom stredajší žreb v sídle UEFA vo švajčiarskom Nyone. Ďalšie tri turnaje zorganizujú španielsky Madrid (tím Inter Movistar FC), talianska Pescara a maďarský Györ.

Do elitnej časti postúpili po dve najúspešnejšie družstvá z každej zo šiestich skupín hlavnej fázy, priamo boli nasadené štyri kluby: Kajrat Almaty (Kaz., obhajca trofeje), Inter Movistar FS (Šp.), Tulpar Karaganda (Kaz.) a KMF Ekonomac Kragujevac (Srb.). Na záverečný turnaj Final Four (apríl 2016) sa kvalifikujú víťazi štyroch skupín elitnej fázy.

Zloženie skupín elitnej fázy UEFA Futsal Cupu 2015/2016 - kluby označené * sú organizátormi skupiny:

A-skupina: Inter Movistar FS (Šp.)*, Lidselmaš Lida (Biel.), Kremlin Bicetre United (Fr.), Dobovec (Slovin.)

B-skupina: Tulpar Karaganda (Kaz.), Pescara (Tal.)*, Halle-Gooik (Belg.), Železarec Skopje (Maced.)

C-skupina: Kajrat Almaty (Kaz.), Jugra Jugorsk (Rus.), EP Chrudim (ČR), Györ (Maď.)*

D-skupina: Ekonomac Kragujevac (Srb.), Slov-matic FOFO Bratislava (SR)*, Benfica Lisabon (Portug.), Lokomotiv Charkov (Ukr.)

Pripomeňme si postup Slov-maticu FOFO do tejto elitnej časti pohára

Súvisiace články