Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dokonalý víťazný obrat Slov-Maticu, Sievi zaskočilo favorita
Zdielať na

Dokonalý víťazný obrat Slov-Maticu, Sievi zaskočilo favorita

Zdroj: jojšport

BRATISLAVA / Slovenský klub Slov-matic FOFO Bratislava uspel vo svojom úvodnom vystúpení v 4. skupine hlavnej fázy UEFA Futsal Cupu 2015/2016, keď v domácom prostredí v bratislavskej Hant aréne v stredu zdolal macedónskeho majstra KMF Železarec Skopje 5:3 (1:2).

Zverenci trénera Martin Rejžeka predviedli v stretnutí dokonalý obrat. V úvode druhého polčasu prehrávali už 1:3, ale potom Kyjovský, Haľko, Mikita svojím druhým gólom a Brunovský otočili výsledok v prospech Slov-maticu.

Úradujúci slovenský šampión nastúpi vo štvrtok 1. októbra o 18.00 h proti fínskemu klubu Sievi Futsal a v sobotu 3. októbra si tiež o 18.00 h zmeria sily s holandským kolektívom FC Eindhoven.

Ďalej postúpia po dve najúspešnejšie mužstvá z každej zo šiestich skupín. Do elitného kola priamo nasadili štyri tímy - Kajrat Almaty (Kaz., obhajca trofeje), Inter FS (Šp.), Tulpar Karaganda (Kaz.) a KMF Ekonomac Kragujevac (Srb.).

UEFA Cup 2015/2016 - hlavná fáza - 4. skupina - Bratislava:

FC Eindhoven (Hol.) - Sievi Futsal (Fín.) 3:5 (1:2)

Slov-matic FOFO Bratislava (SR) - KMF Železarec Skopje (Maced.) 5:3 (1:2)
Góly: 6. a 37. Mikita, 24. Kyjovský, 35. Haľko, 40. Brunovský - 8. Gligorov, 10. Micevski, 23. Leveski, rozhodovali: Cédric Pelissier (Fr.) a Simon Todorovič (Slovin.)

Zostava Slov-Maticu: Brndiar (Gašparovič) - Rafaj, Kozár, Višváder, Mikita - Kyjovský, Zdráhal, Brunovský, Benci, Belaník, Haľko, Bahna, Bartošek