Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Boltov veľký sen? Túži hrať za vysnívaný Manchester United!
Zdielať na

Boltov veľký sen? Túži hrať za vysnívaný Manchester United!

Jamajský šprintér Usain Bolt, ktorý vo finále behu na 100 m na Hrách XXX. olympiády v Londýne zvíťazil v olympijskom rekorde 9,63 s, má dostatok sebavedomia na skúšku vo futbalovom klube Manchester United.

Žarty idú bokom, vyhlásenia myslí vážne

Dvadsaťpäťročný Jamajčan sníva o štarte v drese svojho obľúbeného futbalového klubu a trvá na tom, že svoje predchádzajúce vyhlásenia na margo angažmánu pod vedením trénera Alexa Fergusona nepovedal zo žartu. Bolt, ktorého po zisku zatiaľ jednej zlatej medaily na OH v Londýne označujú za najrýchlejšieho muža planéty, je zároveň držiteľom svetového rekordu v behu na 100 m, ktorého hodnota je 9,58 s.

Čaká na telefonát od pána Fergusona

"Ľudia si myslia, že žartujem, ale ak by mi pán Ferguson zavolal a povedal: ´Okej poďme si ťa vyskúšať´, bolo by pre mňa nemožné povedať nie," vyhlásil Bolt v rozhovore pre britský denník The Sun. "Určite by som takúto výzvu neprijal, ak by som neveril, že som dosť dobrý. Som skvelý hráč a mohol by som veľa ukázať. Viem, že by som bol v tíme najrýchlejší, ale prispel by som aj herne. V Británii sa ešte pár dní zdržím," dodal Bolt, akoby chcel naznačiť kompetentným, aby ho s ponukou na skúšku u "červených diablov" oslovili.

Bolt by dodal tímu dynamiku...

Na Boltove vyhlásenia zareagovali aj predstavitelia z Manchestru United. "Niet pochýb o tom, že by ako najrýchlejší muž planéty dodal tímu dynamiku," vyhlásil hovorca tímu z anglickej Premier League. Bolt o svojich futbalových ambíciách informoval ešte v roku 2011: "Určite chcem zistiť, čoho som schopný. Myslím si, že by som mohol hrať vedľa Wayna Rooneyho."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita, Bolt na OH

Súvisiace články