Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Špeciálne požiadavky Ronalda a spol? Portugalsko malo jedinú podmienku
Zdielať na

Špeciálne požiadavky Ronalda a spol? Portugalsko malo jedinú podmienku

BRATISLAVA / Po vstupenkách sa len tak zaprášilo. Piatkový zápas futbalovej kvalifikácie o EURO 2024 medzi Slovenskom a Portugalskom bude na Tehelnom poli vypredaný. Fanúšikovia sa tešia na hviezdneho Cristiana Ronalda, ktorý sa len nedávno upísal šejkom zo Saudskej Arábie. Na čiernom trhu pýtajú priekupníci za zápas aj 500 eur.

​Výprava Portugalska prišla do Bratislavy vo štvrtok a vracia sa domov v sobotu v noci - hneď po zápase. Žiadne špeciálne požiadavky na kuchára alebo hotel nemali. Starali sa len o bezpečnosť.

Hotel na nábreží Dunaja si neprenajali celý, ale nik okrem ubytovaných hostí do neho nemá prístup. Na tréningu vo štvrtok večer strážilo tím Portugalska trinásť pracovníkov súkromnej bezpečnostnej služby a pri presune medzi letiskom, hotelom a štadiónom žiadali policajnú eskortu.

​Vedenie portugalského zväzu si uvedomuje, že o podpis Cristiana Ronalda je na celom svete obrovský záujem, hráč sa však musí sústrediť na futbal. Pre zmenu Slováci na to, aby Ronalda a spol ubránili. Hrá sa v piatok o 20.45 na Tehelnom poli.

Súvisiace články