Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zlodeji vykradli klub, v ktorom trénoval aj Peter Sagan (23)
Zdielať na

Zlodeji vykradli klub, v ktorom trénoval aj Peter Sagan (23)

ŽILINA / Cyklistický spolok v Žiline, kde svoju kariéru začínali aj bratia Saganovci, vykradli. Klubovú garáž zlodeji zrejme poznali. Zmizli drahé bicykle a špeciálne náradie. Očividne to neboli "saganomaniaci", pretože zopár jeho relikvií tam nechali.

Vzali len tie najcennejšie veci

Zlodeji z diele vzali len tie najkvalitnejšie kolesá a špecializované náradie. Rezervné karbónové kolesá, na ktorých kedysi jazdil aj Peter Sagan, zvesili zlodeji z hákov. "My toho veľa síce nemáme, ale to najvzácnejšie vzali," hovorí trénerka CyS Žilina Ivana Benčová. 

Pred rokmi ukradli futbalistom zo Zvolenalopty, 15 dresov a siete na brány. Desiatky špeciálnych hokejok ukradli zlodeji taktiež zvolenským hokejistom ešte v roku 2008. A to nie je všetko. Nádejný mladý cyklista z Martina prišiel zase o svoj bicykel.

Obeťou zlodejov sa počas hokejového šampionátu stala aj hokejová legenda Pavol Demitra. Osobné veci ako hodinky či počítač mu ukradol zlodej priamo z hotelovej izby. Blamáž zažilo Slovensko aj po tom, ako zlodeji dánsku hokejovú výpravu priamo v ich hoteli.

Na olympiáde ukradli medaily

Športovcom ale nemiznú len ich športové veci. Zlodeji koncom apríla ukradli v aréne Mariána Gáboríka v Trenčíne sudy s pivom. Jedna z najkurióznejších krádeží sa ale stala na olympiáde v Londýne. Zlodeji tak ukradli dvom športovcom ich medaily.

Téme sa venuje reportér Rasťo Striško. INFORMÁCIE ONLINE TU.

SITA

Súvisiace články