Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Peter Sagan (23) sa stretol s Antoniom Banderasom
Zdielať na

Peter Sagan (23) sa stretol s Antoniom Banderasom

Zdroj: Peter Sagan

BERGAMO / Slovenský cyklista Peter Sagan je vďaka výkonom i povahe vo svete veľmi známy. Pár dní po stretnutí s pilotom formuly 1 Fernandom Alonsom sa 23-ročný jazdec tímu Cannondale stretol s ďalšou poprednou osobnosťou Antoniom Banderasom.

K schôdzke hviezd cyklistiky a filmového plátna prišlo v Taliansku pred nedeľňajšími pretekmi Okolo Lombardie. "To je ale náhoda stretnúť sa v Taliansku s Antoniom Banderasom. Hneď som mal krajší deň,“ uviedol pri fotografii na sociálnej sieti Twitter Peter Sagan, ktorý je momentálne trojkou svetového rebríčka. V nedeľu môže v Lombardii zaútočiť na prvú priečku v renkingu UCI.

Španielsky herec, režisér a spevák Antonio Banderas sa stal známym po tom, ako ho režisér Pedro Almodóvar obsadil do filmov Ženy na pokraji nervového zrútenia a Spútaj ma! Jeho debutom v Hollywoode bola v roku 1992 dráma Mambo Kings. Neskôr natočil ďalšie snímky: Dom Duchov, Philadelphia, Interview s upírom, Rapsódia v Miami, Desperado, Evita, Zorro: Tajomná tvár, Vikingovia, Spy Kids, Siedmy hriech, Dvaja pátrači: Spy Kids 2, Frida, Vtedy v Mexiku, Dvaja pátrači 3D: Game over, Legenda o Zorrovi, Tancujem, aby som žil, Poznáš muža svojich snov, Koža, v ktorej žijem, Rozkoš v oblakoch. Venuje sa tiež produkcii. Ako režisér debutoval čiernou komédiou Leto v Alabame, v ktorej hlavnú úlohu zveril svojej manželke, americkej herečke Melanie Griffithovej.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články