Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Útočníci dobili boxeristu (24). Do ringu sa tak ľahko nevráti
Zdielať na

Útočníci dobili boxeristu (24). Do ringu sa tak ľahko nevráti

Mladý thajský boxerista z Bratislavy sa do športového ringu tak skoro zrejme nevráti. Po diskotéke na známom letnom kúpalisku ho dobili tak, že skončil v nemocnici, kde ho čaká operácia. Útočníkov, ktorí mladíka takmer pripravili o život, teraz hľadá polícia aj rodina mladého športovca.

Ocitol som sa na zemi

Mladý muž sa ani nestihol brániť a už po prvých úderoch padol k zemi. "Naozaj, to sa udialo v takej rýchlosti, že vôbec som nemal šancu reagovať," tvrdí poškodený Adrián. K incidentu došlo pred hlavnou bránou do areálu Zlaté piesky. Adrián priznáva, že sa pri bare dostal do potýčky so zjavne fyzicky slabším chlapcom.

Navyše hovorí, že nechcel, aby konflikt prerástol do bitky, keďže sám trénuje thajský box a nechcel mu ublížiť. Otočilo sa to však proti nemu, pri odchode si Adriána počkal aj so svojim známym. "Ten sa mi snažil odísť v taxíku. Zrazu sa zjavil jeho kamarát predo mnou a v podstate som sa ocitol na zemi," opisuje Adrián.

Má aj otvorenú zlomeninu sánky

Športovec je stále hospitalizovaný v ružinovskej nemocnici s otvorenou zlomeninou sánky a polámaným krčným stavcom. "V tomto prípade vedieme vyšetrovanie pre podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví," povedal hovorca policajného zboru František Peczár. Adrián sa má v najbližších dňoch podrobiť operácii. Či sa však ešte niekedy postaví do ringu je otázne.

V tejto chvíli je jasné, že po útočníkoch okrem polície pátra aj jeho rodina. "Ak by niekto niečo videl, tak by nám to veľmi pomohlo, prípadne taxikár, ktorý pri tom bol," vyzýva sestra poškodeného Mária.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články