Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Stávkovanie na internete. Ázia praje korupcii...
Zdielať na

Stávkovanie na internete. Ázia praje korupcii...

ŽILINA / Predstaviteľov stávkových kancelárií neprekvapuje, že má korupčná kauza okolo hráčov Dunajskej Stredy pôvod v Ázii. V týchto krajinách pre ne totiž neplatia prakticky žiadne zákony...

Hromadnú stávku u nás systém neprijme

Ak by chcel niekto spískať podvod v slovenských stávkových kanceláriách, vystavil by sa obrovskému riziku. Napríklad pri tzv. kobercových stávkach, kedy povedzme v 30-ich mestách podvodníci naraz stavia vysoké sumy, systém takéto stávky neprijme.

"My máme informácie prakticky online. Ak sa jedná o nejaký neštandardný výkyv na trhu a máme informácie pri výkyve kurzu už o pár desatín," uviedol Jaroslav Taraba zo Stávkovej kancelárie TIPSPORT.

Povinná registrácia pri tipovaní na internete

Pri tipovaní na internete je povinná registrácia na základe údajov z občianskych preukazov a navyše, slovenské spoločnosti sú napojené na kontrolný systém, ktorý okamžite upozorňuje na vysoké stávky kdekoľvek na svete.

"Ázijské kancelárie, ktoré sú podozrivé práve z aféry, ktorá sa stala na Slovensku alebo ktorej boli súčasťou aj slovenské kluby, nie sú systémom tohto celosvetového radaru. Takže tá pravdepodobnosť, že sa udalosti stanú práve v Ázii je veľmi vysoká," dodáva Taraba.

Téme sa venuje reportér Roman Gaduš. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články