Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nemecká futbalová hviezda Lothar Matthäus (53). Svadba na Slovensku!
Zdielať na

Nemecká futbalová hviezda Lothar Matthäus (53). Svadba na Slovensku!

Fanúšikovi futbalu mali v sobotu v Belej, v malebnej dedinke pri Štúrove, na dosah jeden zo svojich idolov - štvornásobného účastníka svetových šampionátov. Ide už o jeho piatu svadbu.

Jeden z najznámejších futbalistov nemeckých Lothar Matthäus sa v sobotu oženil na Slovensku v hoteli v Belej v Novozámockom okrese.

Do známeho kaštieľa sa chceli okrem svadobných hostí dostať aj paparazzi z Nemecka a Maďarska. Tým sa ale podarilo dostať iba po bránu.

V slovenskom jazyku

"Posledných dvadsať rokov bol jedným z najlepších futbalistov na svete. Bol to známy svetobežník. Okrem toho, že hral dobre futbal, stíhal aj svoj osobný život," potvrdil redaktor športovej redakcie TV JOJ Marek Svatoš.

Nemecký matador povedal svoje áno Ruske Anastázii. Predpoludním stihol v miestnom kostole dať pokrstiť ich sedemmesačného syna.

SITA

Popoludní sa uskutočnil sobáš v zmysle slovenských zákonov a v slovenskom jazyku, ktorý prekladali do nemčiny a ruštiny. Mladomanželia si vymenili obrúčky v priestoroch krásneho zámku.

Pozrite si priloženú reportáž z Belej:

Vyšiel naprázdno

Mimoriadnu udalosť si nechceli nechať ujsť ani fanúšikovia futbalistu. Som fanúšik Bayernu Mníchov už štyridsať rokov, chcel by som autogram alebo fotografiu, priznal jeden z nich.

Pre to, aby sa stretol s idolom, cestoval dve a pol hodiny. Pracovník bezpečnostnej služby ale nič také nepovolil a tak vyšiel fanúšik naprázdno.

Súvisiace články