Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Filip (†13) vypadol z okna. Takto na neho spomínajú kamaráti
Zdielať na

Filip (†13) vypadol z okna. Takto na neho spomínajú kamaráti

Banskou Bystricou otriasla tragédia. Na sídlisku Fončorda zo siedmeho poschodia vypadol 13-ročný nádejný futbalista. Ťažkým zraneniam v nemocnici podľahol. Nad nešťastím mnohí len neveriacky krútia hlavou.

Filip vypadol z balkóna na 7. poschodí

Tragédia sa stala u Filipovej starej mamy, u ktorej bol chlapec na návšteve. Z balkóna na siedmom poschodí sa vraj vyklonil, no tak nešťastne, že z neho vypadol. Záchranka ho previezla do detskej nemocnice, no chlapcove zranenia však boli príliš vážne.

Sviečky horeli pri paneláku, ale aj v triede na Filipovom mieste, ktoré ostalo prázdne. Oficiálna stránka klubu Dukly Banská Bystrica, za ktorú Filip hral, informovala, že išlo o veľmi talentovaného hráča, ktorý vynikal rýchlosťou, všestrannosťou a mal pred sebou veľkú futbalovú budúcnosť.

Nešťastím sa zaoberá aj polícia, začali trestné stíhanie pre usmrtenie. Utorňajší futbalový zápas sa tak v Banskej Bystrici začal minútou ticha. Venovali ju pamiatke 13- ročného Filipa.

Mal pred sebou veľkú budúcnosť

Filip Riečan prišiel do prípravky Dukly Banská Bystrica v roku 2005. Bol členom tímu, ktorý získal viacero ocenení vrátane ceny od primátora mesta za najlepší kolektív vo svojej kategórii.

Posledná rozlúčka s F. Riečanom sa uskutoční vo štvrtok 22. novembra 2012 o 10.00 h v krematóriu v Kremničke.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články