Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Róbert Jež v nemom úžase. Zbili ho fanúšikovia vlastného klubu!
Zdielať na

Róbert Jež v nemom úžase. Zbili ho fanúšikovia vlastného klubu!

LUBIN / Slovenský futbalista v službách poľského klubu Zaglebie Lubin Róbert Jež sa stal obeťou vlastných fanúšikov.

Podľa portálu ekstraklasa.net v stredu večer napadli Ježa dvaja neznámi priaznivci Zaglebia. Okrem 32-ročného nitrianskeho rodáka sa obeťou vlastných fanúšikov stal aj brankár Michal Gliwa, ktorému páchatelia zničili auto.

"Počkali si na mňa a už som sa tomu nevyhol. Dostal som bitku, ale žiadne vážne zranenia, našťastie, nemám a som v poriadku," uviedol Jež pre portál sport.sk. Obaja hráči nevylúčili svoj predčasný odchod z klubu. "Už som sa stretol s prezidentom klubu a keďže je to zatiaľ v štádiu riešenia, nechcem sa k tomu vyjadrovať. Všetko sa ozrejmí v najbližších dňoch," doplnil 9-násobný slovenský reprezentant.

"Jeden z poškodených nás v stredu približne o šiestej podvečer upovedomil, že ho zbili dvaja neznámi muži. Druhý neskôr oznámil škodu na svojom vozidle," vyhlásil hovorca lubinskej polície Jan Pociecha.

Všetko údajne smeruje k tomu, že motívom tohto činu môže byť nelichotivé postavenie hráčov Lubinu v tabuľke najvyššej poľskej súťaže (aktuálne predposledné 15. miesto). Počas ostatného domáceho duelu proti Piastu Gliwice (0:2) fanúšikovia skandovali: "Nechce sa vám hrať, budete sa báť. Ak vás chytíme, nohy vám zlámeme." Oficiálny fanklub Zaglebie sa od tohto činu dištancuje.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články