Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Bude prestup roka? Bero v hľadáčiku Celticu Glasgow
Zdielať na

Bude prestup roka? Bero v hľadáčiku Celticu Glasgow

BRATISLAVA / Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Matúš Bero z AS Trenčín je v hľadáčiku škótskeho klubu Celtic Glasgow, referuje The Sun.

Web Press and Journal dodal, že 20-ročného stredopoliara sledovali pozorovatelia z Parkheadu napríklad 30. októbra v domácom ligovom zápase s Myjavou (4:1). Výkony lídra poradia najlepších strelcov Fortuna ligy 2015/2016 Bera, ktorý v 16 kolách dal 9 gólov, údajne vzbudili aj záujem predstaviteľov Arsenalu Londýn, FC Liverpool a AC Miláno, píše portál Scottish Sun.

"Registrujeme záujem o našich hráčov zo strany zahraničných klubov zvučných mien. Áno, je medzi nimi aj Celtic. Matúš svojimi výkonmi patril medzi neprehliadnuteľné postavy na ihrisku a nečudovali by sme sa, keby im padol do oka práve on. Konkrétna ponuka zatiaľ neprišla. Prestupové obdobie sa však začne až v januári a minimálne dovtedy určite zostane súčasťou nášho kádra. Navyše skúsenosti z nedávnej minulosti nás nabádajú k opatrnému postoju. Kým nie je zmluva podpísaná, nič nie je definitívne," povedal PR manažér AS Trenčín Martin Galajda a k dopytu po hráčoch úradujúceho slovenského majstra poznamenal: "Záujem renomovaných klubov nás teší, vnímame ho ako vyznamenanie práce klubu. Svedčí to o tom, že sa uberáme správnym smerom."

Matúš Bero 31. októbra podpísal s Trenčanmi novú zmluvu na tri roky a už vtedy generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček referoval: "Keď nastane jeho čas, odíde. Budeme si mať z čoho vyberať. Som presvedčený, že pôjde o jeden z najväčších prestupov najvyššej slovenskej súťaže. Na štadióne sa bol pozrieť skaut Celticu Glasgow, predtým sem zavítali zástupcovia Arsenalu Londýn, FC Liverpool či AC Miláno."

Súvisiace články