Skoro jasno
23°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Kapitán Benficy brutálne inzultoval rozhodcu! Ten ho žaluje
Zdielať na

Kapitán Benficy brutálne inzultoval rozhodcu! Ten ho žaluje

Prípravný futbalový zápas medzi nemeckým tímom Fortuna Düsseldorf a portugalskou Benficou Lisabon bol prerušený po tom, ako kapitán Benficy Luisao napadol rozhodcu.

Omráčený rozhodca Christian Fischer sa musel dať ošetriť a po 15 minútach informoval düsseldorfských zástupcov, že zápas ukončil. Fischer sa práve chystal ukázať druhú žltú kartu hráčovi Lisabonu, keď na neho zaútočil brazílsky obranca Luisao. Zápas sledovalo okolo 22.000 fanúšikov.

Žaloba čoskoro na stole

Prezident nemeckého klubu Peter Frymuth povedal, že o incidente bude informovať Európsku futbalovú úniu (UEFA). "Mal to byť slávnostný deň, ale to, čo sa stalo je deprimujúce. Je to najhoršia vec, akú som vo futbale zažil a ja som toho už skutočne zažil veľa," povedal Frymuth. "Som šokovaný, že účastník Ligy majstrov sa takto správa. Dúfame, že UEFA vyvodí dôsledky." "Tento prípad spadá do právomoci Portugalska," povedal hovorca DFB.

Hráč trvá na nevine, hrozí mu 5 rokov väzenia

Tridsaťjedenročný futbalista trvá na svojej nevine. "Neurobil som žiadny agresívny pohyb. Trestu sa nebojím, pretože mám čisté svedomie," vyhlásil účastník dvoch svetových šampionátov "Bol to bežný kontakt a rozhodca z toho urobil komédiu. Je to k smiechu," uviedol šéf Benfiky José Antonio Carraca.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita, Luisao inzultoval rozhodcu

Súvisiace články