Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO. Stále je to pán! Ronaldinho a jeho parádny priamy kop
Zdielať na

VIDEO. Stále je to pán! Ronaldinho a jeho parádny priamy kop

BELO HORIZONTE / Držiteľ Zlatej lopty z roku 2005 Brazílčan Ronaldinho síce už nie je v Európe až tak na očiach, no z času na čas priletí z krajiny samby dôkaz o jeho nespornej futbalovej genialite. Veď za svojich barcelonských čias bol úplne právom považovaný za najlepšieho hráča sveta.

Momentálne má 33 rokov a ešte stále je oporou Atlética Mineiro. Do jeho zostavy sa však teraz vrátil po viac než dva aj polmesačnej prestávke zavinenej zranením. No a herný výpadok mu očividne vôbec neublížil.

Spravil to úplne naopak...

Do domáceho zápasu posledného 38. kola brazílskej Serie A s Vitoriou vstúpilo Mineiro doslova a do písmena biedne. Veď v 6. minúte prehrávalo už 0:2! Horúce gaštany tak ťahal z ohňa práve Ronaldinho. Lahôdku servíroval v nadstavenom čase prvého polčasu. Priamy kop zahral spôsobom, po ktorom museli brankárovi hostí Wilsonovi šedivieť vlasy. Gólman naisto čakal, že loptu pošle po jeho ľavej ruke, no večne vyškerený Brazílčan to urobil úplne opačne a parádny gól bol na svete! V poslednej minúte ešte vyrovnal Ronaldinho z jedenástky na konečných 2:2.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Ronaldinho_Mineiro_radosť

isifa.com

Súvisiace články