Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO. Šašo a ešte aj drevený. Tá parádička bola za dve žlté!
Zdielať na

VIDEO. Šašo a ešte aj drevený. Tá parádička bola za dve žlté!

BRIGHTON / Opäť raz naplno zafungovalo to, čomu sa hovorí kúzlo nechceného. Ak by mal mladý futbalista v úmysle vyviesť niečo také, čo mu v tomto prípade vyšlo, asi by sa poriadne namordoval... Na druhej strane teraz mu to síce vyšlo na prvý pokus, no ak by bol rozhodca prísny, vytasil by dve žlté po sebe a bolo by po paráde!

Kuriózny moment sa zrodil v zápase tímov do 21 rokov medzi Brightonom & Hove Albion a Millwallom. Po tom, ako obranca hostí Glen Rea už nestihol zachytiť loptu na hracej ploche, malo nasledovať autové vhadzovanie pre domácich.

Aj zdržovanie, aj nešportové správanie...

Akurát, že fiškus Glen sa rozhodol, že ho trošku oddiali. A popri tom, ako sa vracal na vlastnú polovičku, sa rozhodol, že pobaví publikum technickou parádičkou. A tomu veru vyšlo až nadplán! Protivníkovi ukoristil guľaté čudo, posadil si ho na hlavu, odkiaľ sa mu cez chrbát skotúľalo až k nohám a - nasledovala pätička! Taká, že ňou trafil útočníka súpera Krisa Twardeka priamo do tváre! Prvú žltú mohol rozhodca pokojne vytiahnuť za zdržovanie hry, druhú vzápätí za nešportové správanie...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články