Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vlhovú odviezli záchranári! Krik po páde Slovenky a hrobové ticho v hľadisku
Zdielať na

Vlhovú odviezli záchranári! Krik po páde Slovenky a hrobové ticho v hľadisku

JASNÁ / Toto nečakal nikto. Obrovský šok pre fanúšikov Petry Vlhovej. Slovenka v domácich pretekoch obrovského slalomu Svetového pohára v Jasnej vypadla hneď v hornej časti trate a nepostúpi do 2. kola. Petre sa skrížili lyže v rýchlosti a zo svahu ju odviezol vrtuľník. Petra po páde kričala od bolesti. Vyzerá to na vážne zranenie a obrovskú smolu.

Obrovská eufória v Jasnej, 12-tisíc fanúšikov očakávalo skvelý víkend a zažilo šok. Na zľadovatenej trati spadol predjazdec, prvá Federica Brignoneová aj so štvorkou Petra Vlhová. Po jej vypadnutí prerušili preteky na 10 minút a ďalšie pretekárky jazdili opatrne pre obavy z ďalšieho pádu.

Pretekárky si pochvaľovali, že fanúšikovia na Slovensku utvorili atmosféru na trati od skorého rána. Boli nadšení, netrpezlivo odrátavali minúty do štartu sobotňajšieho obrovského slalomu v Jasnej v rámci Svetového pohára. Na zjazdovke si Slovenka zalyžovala už v piatok a po krátkom tréningu bola nadšená. "Bol to špeciálny pocit, užívala som si to. Pocity sú úžasné, celá som taká šťastná," povedala v piatok niekoľko hodín pred pretekmi.

Súvisiace články