Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Arnold Schwarzenegger (66) v utajení presviedčal ľudí, aby cvičili
Zdielať na

Arnold Schwarzenegger (66) v utajení presviedčal ľudí, aby cvičili

LOS ANGELES / Bývalý akčný hrdina a niekdajší guvernér Kalifornie, Arnold Schwarzenegger, si poriadne vystrelil z návštevníkov istej kalifornskej posilňovne. Maskovaný výraznými čiernymi fúzmi a parochňou predstieral, že je tréner a spotených ľudí usmerňoval, ako správne cvičiť.

Vo fitku boli skryté kamery

Zamaskovaného Arnolda Schwarzeneggera, obľúbeného akčného hrdinu a bývalého guvernéra, spoznal v kalifornskom fitku len málokto. Ako tréner Harold, niekdajší kulturista dozeral na správne cvičenie viacerých návštevníkov.

Tí netušili, že ide o žart, ktorý navyše zachytávali skryté kamery po celej miestnosti. A tu sú niektoré z jeho rád: Pijete veľa vody? To je dobre. Pamätajte, 75 % tela tvorí voda. Pite ďalej!, Máš lakte a máš kolená. Tak sa ich dotýkaj! Krásne, Vyzeráte, že sa trochu potíte!

Išlo o propagačné video

Arnold bol naozaj presvedčivý. Na účet druhých sa však nezabával len tak z dlhej chvíle. Arnoldove doberanie si návštevníkov posilňovne a zábery zo skrytých kamier sú materiálom na zábavné propagačné video.

"Robíme tieto zábavné veci, aby sme získali peniaze na vážnu vec, ktorou sú mimoškolské programy pre mládež," vysvetlil Arnold Schwarzenegger. 

Organizáciu, ktorú Arnold svojím hereckým výkonom podporil, propaguje medzi americkou mládežou kondičné programy. Video na Youtube zverejnili v stredu večer a za necelý deň si ho pozreli milióny ľudí.

YouTube/Arnold Schwarzenegger

Súvisiace články