Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ruky má veľké ako futbalová lopta. Aj Schwarzenegger by zaplakal
Zdielať na

Ruky má veľké ako futbalová lopta. Aj Schwarzenegger by zaplakal

Ak sa chcete dostať do Guinessovej knihy rekordov postačí, ak popracujete na svojich bicepsoch... Ako to urobil Egypťan Mustafa Ismail. Ten ich má najväčšie na svete

180-kilovú činku zdvihne len tak

Makal na ňom viac ako desať rokov a teraz ho má najväčší - Mustafa Ismail sa môže pochváliť najobjemnejším bicepsom na svete. A čoskoro mu to potvrdia aj zástupcovia Guinessovej knihy rekordov. Informovala o tom britská internetová stránka ITN.

Muž z amerického mesta Franklin tvrdí, že je schopný vytlačiť na lavičke činku s váhou 225 kg a vďaka tomu je jeho rameno hrubé ako slonia noha. Ani so zdvihom nemá problém - so 180 kilogramovou činkou sa vie pohrať ako s handrovou bábikou.

Denne zje 3 kurence

V obvode mu namerali neskutočných 78 centimetrov. Ruky má, akoby mu tam voperovali balón či futbalovú loptu. Izmail sa kulturistike venuje 12  rokov, z toho desať pracuje na bicepsoch. Jeho denný jedálny lístok je zaujímavý. Zje 3 kurčatá, kilogram stejku, vypije 4 hrnčeky mandľovej kávy, 2 litre vody a 3 litre proteínového nápoja. Nuž na sťahovanie klavíra by bol vhodný adept. 

Špeciál Bez detí neodídem II. a následnú diskusiu odvysiela televízia PLUS v stredu 19. septembra od 20- tej.

ITN

Súvisiace články