Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
FOTOGALÉRIA. Sexsymbol Ryan Lochte (28) si zahrá v seriáli
Zdielať na

FOTOGALÉRIA. Sexsymbol Ryan Lochte (28) si zahrá v seriáli

Americký plavec Ryan Lochte prijal ponuku na účinkovanie v tínedžerskom seriáli 90210: Nová generácia (2008). Informovala o tom televízia CW. Dvadsaťosemročný rodák z Rochestru v štáte New York si v epizóde, ktorú odvysielajú 29. októbra, zahrá sám seba.

Chcú ho dostať do vody

Podľa webovej stránky magazínu People je to však krok iným smerom, ako sa od športovca očakával, keďže vyjadril svoj záujem predstaviť sa v nejakej reality šou, ako napríklad Dancing with the Stars.

"Keď sme sa dozvedeli, že Ryan Lochte bude v meste a mohol by sa objaviť v 90210, cítili sme sa, akoby sme vyhrali zlatú medailu," vyjadrili sa v spoločnom vyhlásení pre médiá výkonné producentky šou Patti Carr a Lara Olsen. "Želáme si len, aby sa v tej epizóde surfovalo, aby sme ho mohli dostať do vody," doplnili uznajúc, že päťnásobný medailista z londýnskej olympiády si zaslúži trochu oddychu na súši.

Rezort na utužovanie vzťahov

Lochte sa tak v seriáli zrejme neukáže v bazéne. Podľa People by sa mal objaviť v rezorte, kam pôjdu utužovať svoj vzťah seriálové postavy Naomi Clark (AnnaLynne McCord) a Max Miller (Josh Zuckerman).

Ryan Lochte v Londýne štartoval v šiestich plaveckých disciplínach, svoju tretiu účasť na olympijských hrách ovenčil dvoma zlatými, dvoma striebornými a jednou bronzovou medailou. Ako ich oslavoval si pozrite v nasledujúcom videu. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články