Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tu išlo nielen o zuby, ale aj o život golfistov...
Zdielať na

Tu išlo nielen o zuby, ale aj o život golfistov...

Golf je vznešeným športom gentlemanov. Teda aspoň by mal byť. Dobre zarábajúci páni však niekedy nevedia, čo od dobroty. Ako páni Daly a Feherty. Pozrite sa...

Loptička medzi zubami

Staviť sa o to, kto bude lepší, nie je vo svete športu žiadnou výnimočnosťou. Ale to, čo vymysleli dvaja profesionálni golfisti, doslova hraničilo so zdravým rozumom.

V podstate išlo o odpal. Ale poriadne netradičný. Aktuálne 238. golfista sveta John Daly musel trafiť loptičku, ktorú mal však bývalý hráč David Feherty medzi zubami. Či pred pokusom obaja páni spísali zmluvu o tom, že v prípade neúspechu nedôjde k žalobe za vážne ublíženie na zdraví nie je známe.

Šialenci? Nie, profíci...

No to, že ten, ktorý slúžil ako držiak, prestal v jednej chvíli dýchať je jasné. Je jasné, prečo manažér populárneho televízneho komentátora golfu, nazval svojho zverenca šialencom a prečo je pri pokuse varovanie, že toto v žiadnom prípade neskúšajte napodobniť.

"Šialenstvo, sprostosť? Nič sa predsa nemohlo stať. Sme obaja profíci," vyhlásil golfista Davis Feherty. Týmto Slovám uverí len málokto. Stačí si totiž pripomenúť ako dopadla plechovka piva pri inom netradičnom odpale Dalyho v roku 2008.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA/AP

Súvisiace články