Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Veľká tragédia na golfe. Blesk zabil tri ženy, štvrtá bojuje o život!
Zdielať na

Veľká tragédia na golfe. Blesk zabil tri ženy, štvrtá bojuje o život!

Ich vášeň sa im stala osudnou. Veľkou tragédiou sa dnes skončila popoludní partia golfu. Hráčky zastihla na greene silná búrka sprevádzaná bleskami. Úder jedného z nich sa stal trom ženám osudným!

Nešťastie sa odohralo na golfovom ihrisku v severnom Hesensku. S odvolaním na miestnu políciu o ňom informovala agentúra DPA, podľa ktorej búrky spôsobili komplikácie aj v ďalších častiach Nemecka.

Štvrtú oživili, je vo vážnom stave

Štvorica žien hrala golf na ihrisku blízko mesta Korbach, keď sa pred blížiacou búrkou golfistky schovali do drevenej chatky v areáli ihriska. Krátko po sedemnástej hodine ale do ich útočiska udrel blesk. Napriek snahe privolaných lekárov sa tri ženy vo veku medzi 41 až 67 rokov nepodarilo oživiť. Štvrtú 50-ročnú záchranári opäť priviedli k životu a vo veľmi vážnom zdravotnom stave ju vrtuľníkom transportovali do nemocnice v Kasseli.

Búrky paralyzovali viaceré regióny

Búrky a silné prehánky zasiahli dnes večer viacero nemeckých regiónov a spôsobili miliónové škody. Kvôli spadnutým stromom museli uzatvoriť železničný koridor medzi Berlínom a Hamburgom. V prevádzke by mal byť až v sobotu ráno. Na juhozápade krajiny polámané stromy zase zablokovali niektoré diaľnice.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Golf_golfisti_dážď

isifa - ilustračné foto

Súvisiace články