Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krásne gesto: Bombový útok v Dortmunde spojil futbalových fanúšikov
Zdielať na

Krásne gesto: Bombový útok v Dortmunde spojil futbalových fanúšikov

DORTMUND / Po troch výbuchoch v Dortmunde preložili utorňajší zápasy Ligy Majstrov medzi domácou Borussiou a francúzskym AS Monaco na stredu. Fanúšikovia hosťujúceho mužstva si preto museli pobyt v Nemecku predĺžiť a keďže mnohí z nich nemali kde nocovať, krásne gesto spravili priaznivci žlto-čiernych.

Nemecký futbalový klub vyzval svojich priaznivcov na sociálnych sieťach, aby fanúšikom Monaka poskytli nocľah, keďže zápas preložili o jeden deň neskôr. "Milí priaznivci AS Monaco, ak potrebujete ubytovanie v Dortmunde, prosím, sledujte #bedforawayfans," napísal na sociálnu sieť Twitter nemecký klub.

https://twitter.com/GEOwarriorN1/status/851920419166846976

Toto gesto vzali všetci futbaloví priaznivci v Dortmunde za svoje a na sociálnych sieťach sa stalo úplne virálnym. V utorok večer a ešte aj v stredu dopoludnia pribúdali fotky a príspevky, ako priaznivci nemeckého a francúzskeho klubu spolu večerajú či raňajkujú. 

"Ďakujeme všetkým fanúšikom z Dortmundu a okolia, že sa #badforawayfans stalo skutočnosťou," napísal v stredu ráno na sociálnu sieť klub z Vestfálska.

Súvisiace články