Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hamšíka (25) v Neapole okradli! Opäť prišiel o hodinky
Zdielať na

Hamšíka (25) v Neapole okradli! Opäť prišiel o hodinky

NEAPOL / Uplynulý týždeň nebol pre Mareka Hamšíka príliš šťastný. Vo štvrtkovom súboji Európskej ligy s Plzňou utrpel Neapol potupný debakel. Včera jeho tím doma so Sampdoriou uhral iba remízu 0 : 0. Navyše po zápase sa slovenský futbalový reprezentant stal obeťou lúpežného prepadnutia..

Nestalo sa to prvý raz

Po stretnutí tamojšej najvyššej súťaže medzi domácim Neapolom a Sampdoriou Janov (0:0), v čase, keď dvadsaťpäťročný stredopoliar opúšťal okolie štadióna, zastavili dve osoby jeho auto, rozbili okno a mávajúc mu pred tvárou zbraňou ho pripravili o hodinky a iné cennosti. Informáciu zverejnil taliansky denník La Gazzetta dello Sport.

Bývalý kapitán A-mužstva SR Hamšík už v minulosti zažil v Neapole takýto incident, v decembri roku 2008 ho zastavili dvaja maskovaní muži na skútroch, rozbili mu okno na aute a pod hrozbou použitia zbrane mu vzali hodinky značky Rolex, viaceré osobné veci vrátane kľúčov od domu a tiež peňažnú hotovosť. Po pár dňoch mu ich vrátili fanúšikovia "partenopei", keď ich získali od zlodejov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita

Súvisiace články