Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Mazeová v cieli super-G ukázala podprsenku s odkazom!
Zdielať na

Mazeová v cieli super-G ukázala podprsenku s odkazom!

Svojským spôsobom protestovala v nedeľu slovinská lyžiarka Tina Mazeová proti kauze s jej kontroverznou spodnou bielizňou.

V cieli pretekov super-G v Cortine D'Ampezzo ukázala podprsenku s nápisom: "Nie je to vaša vec."

"Myslela som to zo srandy. Dievčatá majú radi zábavu, hovorí sa o tom aj v pesničke," vysvetlila svoje počínanie Mazeová s odkazom na niekdajší hit speváčky Cyndi Lauper.  Mazeová skončila v super-G tretia a podprsenku ukázala vo chvíli, keď preteky viedla. "Mám rada srandu. Najdôležitejšou vecou pre mňa je jazdiť rýchlo a popri tom môžem trochu aj žartovať na svoj účet i reagovať na veci okolo mňa," tvrdí Slovinka.    

Minulý víkend podali Švajčiari protest proti Mazeovej spodnej bielizni. Podľa nich použila plastikové časti, ktoré nemajú vzduchovú priepustnosť. Medzinárodná lyžiarska federácia FIS ale po testoch protest zamietla.

"Táto vec sa stala dosť populárnou, tak som včera na izbe srandovala s mojou spodnou bielizňou a napísala som na ňu tento odkaz. Chcela som ním povedať, že nie je vaša vec, akú mám spodnú bielizeň, lebo spodná bielizeň je jedna vec a oblečenie pod pretekárskou kombinézou je druhá vec," povedala Mazeová.

Súvisiace články