Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nitrianska noc bojovníkov. Zažite ju už túto sobotu!
Zdielať na
Ostatné

Nitrianska noc bojovníkov. Zažite ju už túto sobotu!

Už len 5 dní do prvého úderu. Nitrianska Noc bojovníkov, ktorú v sobotu 5. februára odštartuje veľkolepý program, predstaví viac ako tucet domácich a zahraničných hviezd. Bude to noc bojovníkov, na ktorú budú diváci ešte dlho spomínať. Pozrite sa prečo...

Nitrianska Noc Bojovníkov sa bude niesť najmä v znamení súbojov K-1. Na svoje si  prídu aj priaznivci full Thai a to v súboji Vladimíra Moravčíka s Belgičanom Mohamedom Rahhaoui. Do ringu nastúpia aj zápasníci v kategórii MMA, kde nastúpia proti sebe Slovák Atilla Vegh a Holanďan Hans Stringer.

Najväčším ťahákom večera však bude nepochybne Bielorus Alexey Ignashov, proti ktorému nastúpi známy český fighter Roman Kleibl.

"Pred vstupom do ringu mu bije srdce 50 údermi za minútu. Väčšina ostatných zápasníkov má takýto tep počas spánku a keď idú do ringu majú tepovú frekvenciu od 90 do 130," prezradil nám o Ignashovovi organizátor Nitranskej Noci Bojovníkov Patrik Matejka. Aj tento súboj bude pre Ignashova bude veľmi dôležitý.

Večerom bude sprevádzať špičkový a skúsený moderátor Michal Frabsa, ktorý dokáže podľa organizátorov svojim prejavom zaujať diváka a dostať ho do správnej športovej nálady. Neodmysliteľnou súčasťou budú aj pôvabné krásky, ktoré budú doprevádzať bojovníkov pred zápasmi do ringu..

Viac informácií o Nitrianskej Noci bojovníkov získate na tejto stránke.

Zdielať na

Súvisiace články