Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tyson kickboxu u nás! Najlepší z najlepších
Zdielať na
Ostatné

Tyson kickboxu u nás! Najlepší z najlepších

Len 50 tepov za minútu! Presne takto chladnokrvne bije srdce bieloruskej legende K-1, fighterovi Alexeyovi Ignashovovi tesne pred zápasom. Pripravte sa na Nitriansku Noc Bojovníkov. Zapojte sa do súťaže o lístky...

Vypukne to 5. februára! Nitrianska Noc Bojovníkov privíta hneď niekoľko domácich a zahraničných hviezd. Organizátor podujatia Patrik Matejka sľubuje veľkolepý turnaj za účasti vynikajúcich bojovníkov v kategóriách K-1, full Thai a MMA.

Nesporne najväčšou hviezdou večera bude Bielorus Alexey Ignashov, ktorý zožal vynikajúce úspechy už pred desiatimi rokmi.

Alexey Ignashov

SITA

"Pred vstupom do ringu mu bije srdce 50 údermi za minútu. Väčšina ostatných zápasníkov má takýto tep počas spánku a keď idú do ringu majú tepovú frekvenciu od 90 do 130," hovorí Matejka.

Turnaj Slovak Power Ring of Honor postaví do ringu proti zahraničným fighterom tých najlepších slovenských bojovníkov. "Snažíme sa doniesť to najlepšie z európskej špičky, ktorá by ukázala slovenským divákom kvalitné zápasy."

A čo okrem kvalitných súbojov môže prilákať slovenského diváka do nitrianskej športovej haly už 5. februára? "Každý z týchto bojovníkov má veľké srdce a každý jeden chce vyhrať. Chceme slovenskému publiku ukázať, že je to šport s bohatými tradíciami. Títo bojovníci majú veľké srdce a každý z nich chce vyhrať. V ringu zo seba dajú to najviac a po zápase medzi nimi často vznikajú dobré kamarátske vzťahy," uzatvára Patrik Matejka.

Zapojte sa do súťaže o lístky na Nitriansku Noc Bojovníkov. Prví traja najrýchlejší čitatelia, ktorí správne odpovedia na otázku, získajú po dva lístky. Súťažnú otázku nájdete na našej facebookovej stránke.

Zdielať na