Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Petra Vlhová si v Jasnej zatrénovala s deťmi
Zdielať na

Petra Vlhová si v Jasnej zatrénovala s deťmi

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Aj keď vo štvrtok v Jasnej nevládlo ideálne slnečné počasie, do najznámejšieho slovenského lyžiarskeho strediska sa nahrnulo množstvo detí. Aj najmenšie talenty si totiž chceli zatrénovať s našou najlepšou lyžiarkou Petrovou Vlhovou.

​Hoci má majsterka sveta posledné preteky sezóny už niekoľko dní za sebou, na odych priestor stále nemá. "Mám po sezóne, ale mám ešte veľmi veľa povinností. Pravý oddych príde až v apríli," hovorí majsterka sveta v obrovskom slalome Petra Vlhová. V sprievode desiatok detí si v stredisku Jasná plnila jednu zo svojich povinností a popritom sa stihla obzrieť aj za celou uplynulou sezónou. "Ako to môžem hodnotiť? Samozrejme najlepšie, pretože  to bola neskutočná sezóna. Veľmi sme sa tešili, urobila som veľké úspechy," myslí si lyžiarka. 

Okrem zlatej, získala na majstrovstvách sveta ďalšie dve medaily, okrem toho nazbierala päť víťazstiev v pretekoch svetového pohára a ďalšie pódiové umiestnenia. Ktoré boli teda tie najkrajšie okamihy uplynulého roka? "Naj momenty v obrovskom slalome, že som majster sveta a určite aj Flachau, kde som vyhrala a Semmering. A čo sa týka najhoršieho momentu, možno tie prvé preteky v Söldene," dodala. 

Podobných vystúpení ako v Rakúsku bolo našťastie v jej podaní ako šafranu. Petra národ pod Tatrami tešila a Slováci už netrpezlivo čakajú na ďalší ročník a na nové Vlhovej výzvy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie