Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tigera Woodsa zatkli. Zrejme šoféroval pod vplyvom omamných látok
Zdielať na

Tigera Woodsa zatkli. Zrejme šoféroval pod vplyvom omamných látok

JUPITER / V noci z nedele na pondelok, okolo 03:00 hodiny, zatkli na Floride slávneho golfistu, Tigera Woodsa, pre podozrenie z jazdy pod vplyvom omamných látok. Prepustili ho bez akéhokoľvek poplatku, len na jeho prísľub.

Woods ma za sebou viacero operácií chrbta a nezúčastnil sa žiadneho golfového turnaja od februára, keď musel odstúpiť z Dubai Desert Classic. Pred mesiacom absolvoval 41-ročný golfista ďalšiu operáciu chrbta. Vo svojom minulotýždňovom blogu uviedol, že došlo k okamžitej úľave od bolesti a už roky sa tak dobre necítil. Ďalšie dva až tri mesiace však chrbticu nemôže zaťažovať ohýbaním sa a otáčaním. Napísal, že aktuálne sa chce sústrediť len na rehabilitáciu. Zrejme pri pokynoch lekára nie je až taký dôsledný, keď si pravdepodobne sadol za volant pod vplyvom omamných látok

Bývalú svetovú golfovú jednotku zatkli neďaleko jeho domu na Jupiter Island na Floride, južne od jeho reštaurácie The Woods . Podľa miestnej polície ho zatkli o 03 hodine ráno, do väzby sa dostal o 07 hodine a prepustili ho krátko pred jedenástou dopoludnia. 

Pozrite si archívnu reportáž o veľkolepom návrate Woodsa na green.

Súvisiace články