Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Peťo Sagan po Tour podrástol. Ženám sa teraz páči ešte viac!
Zdielať na

Peťo Sagan po Tour podrástol. Ženám sa teraz páči ešte viac!

BRATISLAVA / Zelený Tourminátor Peter Sagan nepobláznil len celé Slovensko, ale aj ľudí vo svete. Odkedy získal svoj prvý zelený dres na Tour de France, poriadne podrástol. Nielen výkonnostne, ale narástli mu aj vlasy. Fanúšikovia hviezdy svetovej cyklistiky mu na spoločnom stretnutí dali jasne a najmä hlasno najavo, čo si o jeho účese myslia.

V roku 2012 nosil Peter Sagan ešte krátky zostrih. V roku 2013 mu už vlasy podrástli. Pred rokom sa po Tour de France opäť ostrihal a tento rok zvolil do zeleného trička opäť dlhší zostrih.

"Imidž dlhé vlasy, krátke vlasy, nie je čas, rýchla doba," smeje sa Peťo.

Možno to nie je iba nedostatok času, ale odkedy je Peter s priateľkou Katkou, tak jeho hriva rastie a rastie.

"Je to Peťove rozhodnutie, ale hovorí sa, že keď sú partneri dlhšie spolu začnú sa na seba podobať, tak necháme sa prekvapiť," hovorí Katka.

Zožal úspech

Fanúšikom sa súčasný zostrih páči, čo dali aj jasne najavo.

"Dlho sme spolu neboli,  tak mu to dorástlo ako dorástlo a strihať ho určite nebudem, lebo som zistila, že sa to babám páči," vysvetľuje Peťova sestra.

Sagan už nosil istý čas na zeleno nafarbenú bradu.

SITA

Experimenty má rád

V budúcnosti nevylučuje, že by zaexperimentoval a zvolil ženskejší odtieň vlasov. Podobne ako jeho tímový šéf Oleg Tinkov.

Tomu sa tento rok zapáčila ružová farba. "On išiel s ružovými vlasmi, lebo vyhrali Giro a tam je líder ružový dres. Ak by tam bolo niečo, prečo by som mal mať ružové vlasy, tak možno hej," rozmýša Peter.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články