Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takýto vinkel ste vo futsale ešte nevideli! Jedine, ak by ste tam boli...
Zdielať na

Takýto vinkel ste vo futsale ešte nevideli! Jedine, ak by ste tam boli...

ASTI / Ako hovoria naši susedia spoza rieky Moravy - "kto umí, ten umí..." Áno, a občas aj niekto "čumí"! V tej prvej - oveľa príjemnejšej - úlohe bol skúsený a vynikajúci futsalista Edgar Rocha Bertoni hrajúci za taliansky tím Kaos Futsal.

Najvyššia talianska súťaž vo futsale patrí medzi najlepšie v Európe a skúsený 33-ročný rodený Brazílčan týmto neskutočným gólom jej kredit len a len potvrdil.

Ako keď kopne kôň!!!

Naturalizovaný kanárik odohral za squadru azzurra v rokoch 2001 až 2013 rovných 100 zápasov, v ktorých dal 44 gólov. Futsalový kulturista s mierami 180 cm a 90 kg je svetoznámy svojou ranou ako z dela a tú opäť raz ukázal v rozhodujúcom treťom štvrťfinále play-off Serie A. To hral jeho tím Kaos Futsal na palubovke favorizovaného tímu Asti a aj vďaka jeho dvom gólom tam zvíťazil 4:3 a postúpil do semifinále. Ten druhý a víťazný zásah Edgara Bertoniho bol z ríše sci-fi! Zo vzdialenosti minimálne 15 metrov vyslal na bránu súpera neskutočnú pumelicu, ktorá navyše skončila presne v šibenici a chudák gólman Asti reagoval až v momente, keď to za ním "tresklo"...

Futsal_Edgar Bertoni

lospallino.com

Súvisiace články