Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Futsalový gól roka bude z Cypru?! Vychutnajte si tú parádnu haluz!
Zdielať na

Futsalový gól roka bude z Cypru?! Vychutnajte si tú parádnu haluz!

LARNAKA / Ak by sme vám takýto gólik priniesli z Brazílie a ak by ho strelila tamojšia legenda futsalu Falcao, všetci by určite nešetrili nadšením, no neboli by až takí prekvapení... No tento famózny gól padol v cyperskej futsalovej lige a dal ho hráč klubu, ktorý založili v roku 2012!

Teda jeho futsalovú odnož. Pretože futbalový klub z Cypru Anorthosis Famagusta je fanúšikom najpopulárnejšej hry aj u nás dobre známy.

Gólová ekvilibristika

V cyperskej futsalovej lige sa 23. októbra Anorthosis predstavil na palubovke tímu Aetos Soleas a zvíťazil tam jasným skóre 9:2. Svojím presným zásahom k tomu prispel aj Christos Kokkinos a veru, nebol to len taký hocijaký gól. Pred ním sa v strede ihriska zbytočne sústredili na Christosovho spoluhráča všetci štyria hráči súpera a Kokkinos im zabehol za chrbát. Vzápätí naňho smeroval jemný oblúčik, s ktorým sa vysporiadal priam nevídane. Otočený chrbtom k súperovej bráne zasiahol loptu vo vzduchu pätičkou a tá skončila presne v ľavom vinkli! Paráda, nádhera! Vychutnajte si ju aj vy.

futsal_Anorthosis Famagusta_radosť

youtube.com

Súvisiace články