Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Phelpsova priateľka: Narodila sa ako muž. Vo väzení ju znásilnili!
Zdielať na

Phelpsova priateľka: Narodila sa ako muž. Vo väzení ju znásilnili!

ATLANTA / Legendárny americký plavec Michael Phelps sa rozhodne nenudí. Napriek tomu, že dostal v októbri za riadenie v opitosti trest zákazu plávanie na šesť mesiacov, z titulných strán médií sa rozhodne nestratil.

Naposledy sa o to postarala jeho o dvanásť rokov starší priateľka Lianne Chandler. Pohľadná žena sa totiž v jednom z rozhovorov zverila, že sa narodila ako muž a volala sa David Roy Fitch! A teraz má strach, sa sa s ňou držiteľ 22 olympijských medailí rozíde.

"Narodila som sa s mužskými genitáliami, ale nemala som semenníky, zato iné ženské orgány zase áno," vyhlásila štyridsaťjedenročná žena. "Už ako teenager som nastúpila hormonálnu liečbu a čoskoro som tiež podstúpila operáciu," pokračuje.

Znásilnená vo väzení

"Pôvodne som si zmenila meno na Paige Victoria Whitney. Rodinu som opustila v pätnástich. V osemnástich som sa dostala niekoľkokrát do vážnych problémov. Skúšala som zohnať peniaze na operáciu kvôli zmene pohlavia, chcela som ich získať formou vydierania," hovorí Lianne.

"Zatkli ma, strávila som tridsať dní vo väzení. Z rodiny som nikoho nekontaktovala, hrozne som sa hanbila, bála som sa čokoľvek komukoľvek povedať. Hoci na mojom rodnom liste a vodičáku bolo jasne napísané, že som žena, dali ma do cely s tromi muži, ktorí ma znásilnili, "uzatvára otvorenú spoveď Phelpsova priateľka.

jojšport

Súvisiace články