Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
24 hodín na bicykli. Zamaká si aj Višňovský
Zdielať na

24 hodín na bicykli. Zamaká si aj Višňovský

BRATISLAVA / Tomu sa povie výzva. 24 hodín sedieť na bicykli dá poriadne zabrať aj profesionálovi, nie to ešte amatérovi. Svoje o tom vedia aj hokejisti Višňovský či Podhradský.

Jakeš chodieva bicyklovať pravidelne

Motiváciu zvládnuť krúžiť na Slovakiringu 24 hodín na bicykli, prípadne handbiku, mal každý inú. "Ja chodím každý rok s handbikermi bicyklovať," prezrádza motocyklový reprezentant Ivan Jakeš. "Moja dcéra bola vo Francúzsku na kolieskových korčuliach a tiež takýmto systémom vlastne, že ťahala tú dvadsaťštvorku," tvrdí účastníčka paralympiády v Londýne Anna Oroszová. 

Na tú sa vydala aj partia hokejistov, pričom poniektorí mali za sebou dopoludňajší tréning na schodoch. "Ja mám cyklistiku veľmi rád, rád si ju pozriem, aj si zabicyklujem. Potom síce nadávam, že radšej som si to mal pozrieť doma pri televízii," smeje sa hokejista Donbass Doneck Peter Podhradský.

Po štarte všetci vládali...zatiaľ

Napriek tomu sa rozhodol podporiť tím Ľubomíra Višňovského."Treba tlačiť do pedálu," opisuje hokejista NY Islanders Ľubomír Višňovský. Krátko po štarte boli všetci ešte plní síl, uvidíme, ako to bude vyzerať po prejdení času. Ten bude na konci presne v piatok o 12:00.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články