Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
ZÁZNAM. Night Run Bratislava úplne inak
Zdielať na

ZÁZNAM. Night Run Bratislava úplne inak

Ak ste tam neboli, môžete ľutovať! Takmer tri a pol tisíc bežcov sa v sobotu večer postavilo na štart nočného behu Bratislavou. Endorfíny, ktoré pociťovali bežci v cieli boli skoro hmatateľné!

Hrdosť samého na seba

"Je to super, ešte som nikdy nevyhral také veľké preteky, bežecké," povedal po prejdení cieľovou páskou triatlonista Richard Varga z J&T Sport team Bratislava. Prvá žena v cieli dobehla iba o tri minúty neskôr. Dokonca porazila aj olympijskú maratónkyňu. "Bolo to náročné, lebo Katka je účastníčkou olympiády, tak som mala čo robiť," hovorí pretekárka Lucia Janečková. Tu si pozrite ŠTART.

V tomto preteku však nejde iba o víťazstvo. Ide o pocit šťastia a hrdosť zo seba samého, že sa každému štartujúcemu podarilo dobehnúť do cieľa. Medzi účastníkmi behu neboli iba muži a ženy, ale aj strašidlá! Počujete dobre – strašidlá! Aj tento chlapík mal radosť, že sa mu podarilo prekonať seba samého. "Keď už smrtka predbieha ostatných, tak to je hanba," povedal.

Najväčšia poklona rozhodne patrí bežcovi-nebežcovi. Bez ohľadu na svoj handikep, sa aj on postavil na štart a dokázal, že aj na kolesách sa dá bežať nočný beh. "Bolo to ťažké, nejaké kocky, kopce a pár neochotných ľudí uhnúť sa," skonštatoval pretekár.Všetci účastníci si domov okrem dobrého pocitu odnášali ešte čosi – medailu, ktorá im bude pripomínať, že sa nočného behu zúčastnili. A to je veľká vec.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články