Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
FOTOGALÉRIA. Tretie zlato a rozpadnutá podlaha...
Zdielať na

FOTOGALÉRIA. Tretie zlato a rozpadnutá podlaha...

Pod piatimi kruhmi tak získali už svoje tretie zlato po sebe. Najprv v Aténach, potom v Pekingu a teraz v Londýne. Vo finále zdolali Misty Mayovová a Kerri Walshová svoje krajanky Kesyovú s Rossovou hladko v dvoch setoch. Na pozápasovej tlačovke však mali nečakaný problém...

Neskutočný návrat

Na olympijskom piesku neprehrali počas svojich troch zlatých ťažení ani jeden jediný duel. Ich zápasová bilancia v pomere 21:0 je úctyhodná. Za celý ten čas im dokázali súperky uchmatnúť iba jeden set. A to mali po Pekingu dlhšiu pauzu, Walshová totiž porodila synov - dvojičky a dnes už 35-ročná Mayovová si liečila roztrhnutú achilovku.

Dejisko bojov v plážovom volejbale bolo vždy úplne zaplnené. Okrem parádnych športových výkonov ponúkali volejbalistky na obdiv aj svoje vyšportované sexy telá. Český pár Kolocová - Sluková dokonca požiadal o spoločnú fotku americký hviezdny basketbalista Kevin Durant. A druhá z nich čelila aj ponuke na sobáš od 46-ročného fanúšika z Brazílie.

Rozpadnutá podlaha

Podlaha v mix zóne, kde novinári robili rozhovory s víťazkami, sa rozpadla. K jej porušeniu došlo v stredu večer, ale nikomu z prítomných sa nič vážne nestalo. Dve zlaté medailistky pred tým, ako ich odviedli do bezpečia, len ľahko stratili rovnováhu.

Jeden z pilierov, ktorý podlahu držal v stabilnej polohe, za zosunul o viac než 30 cm a spôsobil, že sa panely pod nohami novinárov začali rozpadávať. Novinárov okamžite evakuovali z areálu. Tí následne svoju prácu dokončili v miestnosti určenej na tlačové konferencie. Organizátori už pracujú na oprave podlahy, aby bola k dispozícii pre rozhovory po skončení štvrtkového finále turnaja mužov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články