Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovákov budú hnať dopredu aj Peter Nagy, Pavol Habera či raper Ego
Zdielať na

Slovákov budú hnať dopredu aj Peter Nagy, Pavol Habera či raper Ego

KOLÍN NAD RÝNOM / Slovenskú hokejovú reprezentáciu delí už len krátky čas od jej úvodného vystúpenia na 81. majstrovstvá sveta v Nemecku a Francúzsku. Zverenci trénera Zdena Cígera v sobotu od 16.15 h nastúpia proti výberu Talianska.

Predpoludním absolvovali krátke rozkorčuľovanie a teraz ich čaká už len oddych a počas neho koncentrácia na popoludňajšie stretnutie. "Chlapci majú chuť a sú dobre naladení. Sú nastavení na to, aby sme potešili divákov a našich fanúšikov. Verím, že sa vypnú k dobrému a disciplinovanému výkonu, a že sa im bude dariť. Postupne zdokonaľujeme veci, ktoré od chlapcov chceme - vyvážený aktívny hokej, v úvode pozornejšie v obrane. Všetko založené na tom, aby sme často strieľali a dávali góly," prezradil asistent trénera Július Šupler pri odchode do šatne a doplnil: "V našom tíme nemožno hovoriť o rozdielových hráčoch, rozhodujú chyby a ich využívanie."

Slováci už majú vybraté aj pesničky, ktoré im organizátori zahrajú počas prípravy na zápasy či počas nich. Z reproduktorov v kolínskej Lanxess Arene tak bude možné počuť Petra Nagya a jeho "Aj tak sme stále frajeri", Daru Rolins (Čo o mne vieš), Pavla Haberu (Je to vo hviezdach), Žijeme len raz od rapera Ega a "Čo som sa po horách nachodil" Michala Dočolomanského z muzikálu Na skle maľované.