Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
VIDEO. Svinský faul! Malkin dostal koncom hokejky medzi nohy!
Zdielať na

VIDEO. Svinský faul! Malkin dostal koncom hokejky medzi nohy!

DETROIT / Hokejisti sú bezpochyby tvrdí chlapi. Prípadov, keď si na striedačke po súbojoch či bitkách sami vyťahovali z úst vybité zuby, alebo sa nechávali bleskovo zašívať, aby mohli opäť naskočiť na ľad, bolo neúrekom... Teraz sa ale udial v NHL prípad, po ktorom by si David Legwand z Detroitu zaslúžil zopár po papuli!

Ten totiž uštedril ruskej hviezde Pittsburghu Penquins Jevgenijovi Malkinovi poriadne špinavú podpásovku! Ako chlap musel veľmi dobre vedieť, na aké citlivé miesto útočí a ako to bude jeho soka bolieť...

Výraz neviniatka nepomohol...

Do konca zápasu v Detroite zostávali za stavu 4:4 necelé štyri minúty a v súboji pred domácou bránkou na seba narazili práve Legwand s Malkinom. Pri šermovačke s hokejkami odletela hokejistovi Red Wings prilba, no to bola skôr náhoda, než Rusov úmysel. Vzápätí, keď sa už dvojica "rozpojila" a Jevgenij hľadel, kam sa presunulo ťažisko hry, mu Legwand zákerne a špinavo pichol opačným koncom hokejky medzi nohy! Malkin šiel v bolestiach na ľad a 33-ročný Američan dostal trest do konca zápasu. Čudoval sa však, ako by bol ten najnevinnejší človek na zemeguli... Detroit vyhral aj bez neho 5:4 po predĺžení.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Hokej_Jevgenij_Malkin_na ľade

isifa.com

Súvisiace články