Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO. To je blázon! Brutálny zákrok na tréningu Bayernu
Zdielať na

VIDEO. To je blázon! Brutálny zákrok na tréningu Bayernu

MNÍCHOV / Na otvorenom tréningu absolútneho suveréna minulej sezóny Bayernu Mníchov, ktorý sledovalo asi 1500 divákov, predviedol chorvátsky útočník Mario Mandžukič taký zákrok na spoluhráča Bastiana Schweinsteigera, že sa ľuďom okolo ihriska vlasy postavili dupkom od hrôzy...

O Mandžukičovi sa vie, že má horúcu hlavu, teraz však mal asi jej obsah zablokovaný... Hráči úradujúceho víťaza Ligy šampiónov hrali na tréningu bago, Chorvát bol jedným z tých, ktorí boli v strede kruhu a jeho úlohou tak bolo získať loptu.

Mohol mu dolámať členok!

Keď tá doputovala k Schweinsteigerovi, chorvátsky útočník po ňom vyštartoval ako pes po údenom. Dokonca povyskočil a vzápätí mu trafil členok nohy, na ktorej stál, oboma kopačkami! David Alaba sa okamžite chytil za hlavu, šokovaní zostali aj ďalší hráči Bavorov. Ak by takýto faul urobil Mandžukič v zápase, takmer naisto by videl červenú kartu. Fanúšikovia Bayernu teraz dúfajú, že ich milovaný "Basti" bude v poriadku, pretože v ďalšom priebehu tréningu kríval. Navyše, jeden z tvorcov hry Mníchovčanov sa iba nedávno vrátil po nepríjemnom zranení.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Bayern_faul Mandžukič

bild.de

Súvisiace články