Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO. Všetci futbalisti súcitia... Hrôzostrašné zranenie v Čile!
Zdielať na

VIDEO. Všetci futbalisti súcitia... Hrôzostrašné zranenie v Čile!

VALPARAISO / Nie, tak toto naozaj nie! Toto sa nemalo stať! Fakt, že vrcholový futbal je rýchly a tvrdý šport, ktorý so sebou prináša aj zranenia, je každému jasný. Ale to, čo sa v čilskej futbalovej lige prihodilo Markovi Biskupovicovi, to je záležitosť, po ktorej bez preháňania mrazí!

REPORTÁŽ NIE JE VHODNÁ PRE DETI A SLABŠIE POVAHY!!!

Opäť sa raz potvrdilo okrídlené slovné spojenie, že keď sa má stať niečo zlé, tak, sa to stane... V pondelňajšej dohrávke 11. kola najvyššej futbalovej súťaže v Čile na seba narazili tímy Santiago Wanderers a Universidad Catolica. No a 24. minúta ich merania síl priniesla veľmi nepeknú situáciu.

Bola tá šmýkačka brutálna, či nešťastná?!

26-ročný argentínsky útočník tímu Santiago Wanderers Sebastian Pol sa vydal počas rozohrávky veľmi agresívne napádať obrancu hostí Marka Biskupovica a výsledok jeho sklzu bol vskutku fatálny!!! Pre člena širšieho kádra reprezentácie Čile sa jeho zbytočný atak skončil zlomeninou členka, po ktorej ten zostal otočený na úplne inú svetovú stranu, než bol pôvodne... Hriešnik dostal v 24. minúte červenú kartu, no jeho pohľad k nebesám bol veľavravný... Jeho svedomie očividne dostane v najbližších dňoch poriadne zabrať!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_faul_hnus_Čile

youtube.com

Súvisiace články