Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO. Že aké fair play! Po smiešnej chybe brankára súpera mu pustili gól!
Zdielať na

VIDEO. Že aké fair play! Po smiešnej chybe brankára súpera mu pustili gól!

TALIANSKO / Z času na čas obletí futbalový svet ukážkový príklad fair play, po ktorom neostáva povedať nič iné, než "klobúk dole!" V Taliansku však teraz boli féroví až tak, že tomu aj ťažko uveriť.

Celý príbeh sa odohral v zápase 26. kola Serie D - v jej skupine C - v ktorom na seba narazili tímy Fersina Perginese a Dro. Odohral sa podľa modelu, ktorý sme už párkrát zažili. Jeden tím vracal súperovi po zranení jeho hráča loptu, no tá skončila v sieti... Rozhodca gól uznať pochopiteľne musel, a tak mužstvo, ktoré skórovalo, umožnilo to isté bez bránenia aj hráčovi svojho protivníka.

Brankár pobavil, súper sa zmiloval!

Tak, ako koncom februára v zápase gruzínskej ligy Dinamo Tbilisi - Bolnisi. Viac si prečítate TU. No kým vtedy bol oblúčik domáceho Xisca pre gólmana hostí nechtiac nechytateľný, v Taliansku to bola úplne iná káva. Po tom, ako si hosťujúci stredopoliar klubu Dro škaredo narazil po páde chrbát, zahrali domáci aut a ich kapitán poslal brankárovi súpera úplne ľahučkú loptu po zemi. Ten ju však išiel chytať veľmi zvláštnym spôsobom a pomedzi ruky a nohy sa mu prekotúľala až do siete!

Naozaj neskutočné čosi...

Poriadne smiešny kiks, no domáci futbalisti Fersiny napriek tomu po znovuotvorení hry pustili útočníka súpera až do kuchyne a ten, samozrejme, bez najmenšej námahy skóroval. Urobili to napriek tomu, že sú v tabuľke poslední a to práve za tímom Dro!!! Duel sa napokon skončil remízou 3:3 a odstup medzi nimi zostal šesťbodový...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_fair play_Seria D_Taliansko

youtube.com

Súvisiace články