Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO. Svojrázne bránenie... Stopér prehmatal útočníkovi rozkrok!
Zdielať na

VIDEO. Svojrázne bránenie... Stopér prehmatal útočníkovi rozkrok!

KERKRADE / Na futbalových trávnikoch sme už videli všelijaké úlety. Štípanie, škriabanie, šticovanie súpera, občas sa vyskytli i pľuvance do tváre. Stopér Rody Kerkrade Guy Ramos ale teraz vyrukoval počas ligového zápasu vskutku s nevídaným ťahom.

V 31. kole holandskej Eredivisie hostila posledná Roda Kerkrade Alkmaar pohybujúci sa v prvej polovici tabuľky. Domáci prekvapujúco viedli od 25. minúty a zadák z Kapverdských ostrovov sa v závere prvého polčasu rozhodol, že kanoniera hostí Arona Johannssona vyvedie z miery za každú cenu.

Poď sem, nech sa s tebou zblížim...

A veruže sa mu to v 40. minúte aj podarilo. A bodaj by aj nie! Alkmaar sa chystal rozohrať štandardku a jeho útočník si hľadal miesto na hranici šestnástky. Vtedy k nemu dokvitol Guy Ramos a "chmát"! Rukou mu prekontroloval obsah rozkroku! Zdrapol ho za penis a Američan s islandskými koreňmi najprv onemel od úžasu. Úsmev Ramosa ho vôbec neobmäkčil a vzápätí začal dávať zúrivou gestikuláciou rozhodcovi jasne na známosť, čo sa stalo.

Dres si ním na konci vymeniť nemohol...

Ramos síce obišiel bez karty, no už o chvíľu jeho mužstvo inkasovalo vyrovnávajúci gól a po prestávke prišla gólová pomsta aj od samotného Johannssona. Zápas sa napokon skončil 2:2, ale pravda o "božích mlynoch" kontrolóra rozkrokov Ramosa predsa len dobehla... Duel sa totiž preňho po dvoch žltých kartách skončil predčasne v 81. minúte.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Guy Ramos_Aron Johannsson

youtube.com

Súvisiace články