Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO. Brankár Bravo nabil Baleovi. A mohol iba kričať - bravó!
Zdielať na

VIDEO. Brankár Bravo nabil Baleovi. A mohol iba kričať - bravó!

SAN SEBASTIAN / Futbalisti Realu Madrid neboli pred zápasom 32. kola La Ligy v ľahkej situácii. Na trávnik dovtedy piateho San Sebastianu cestovali bez Cristiana Ronalda, ktorý pre zranenie nedohral duel Ligy majstrov s Dortmundom. A navyše, ich konkurenti v boji o titul Atlético i Barcelona svoje zápasy dnes ešte pred "bielym baletom" zvládli.

Zverenci trénera Carla Ancelottiho však pretancovali stretnutím s absolútnou ľahkosťou. Zvíťazili hladko 4:0 a z tretieho miesta tabuľky stále strácajú na prvé Atlético tri a na druhých Kataláncov dva body.

Aj ja chcem takú ľavačku...!

Realu veľmi pomohol gól Illarramendiho do šatne a definitívne vniesol pokoj na jeho kopačky presný zásah Garetha Balea zo 66. minúty zápasu. Čílsky brankár Realu Sociedad Claudio Bravo sa vtedy snažil rozohrať loptu dopredu, no keď si ju vyhodil z rúk, tak ju zasiahol pravačkou vôbec nie ideálne a čo čert nechcel, asi 38 metrov od brány našiel práve waleského kúzelného ľaváka... Ten ani chvíľu nelenil, jedným dotykom si guľatú kamarátku pripravil a ďalším ju ľavačkou napálil presne k žrdi bezmocného Brava. Ten mohol akurát tak zakričať, že: Bravó!!!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Gareth Bale_radosť_Real

isifa.com

Súvisiace články