Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Prosíme o rešpektovanie súkromia, musíme ochrániť Marlona, odkázal Sagan
Zdielať na

VIDEO: Prosíme o rešpektovanie súkromia, musíme ochrániť Marlona, odkázal Sagan

Zdroj: SITA

ALPE D'HUEZ / Rozchod Petra Sagana a a jeho manželky Katky je témou číslo jeden už druhý deň. Peter Sagan v autobuse počas presunu na Tour de France nakrútil video, ktoré zverejnil na svojom oficiálnom profile na facebooku. Prvýkrát sa tak vyjadril po zverejnení status k rozchodu s manželkou.

"Asi sa všetci pýtate, prečo som túto smutnú novinku nechal pustiť počas Tour de France. Nemal som to za potreby a nechcel som to púšťať počas Tour de France," uviedol na úvod Sagan.

Slovenský cyklista prosí o rešpektovanie súkromia. "Ako som povedal vo svojom vyjadrení, rozchádzame sa v dobrom. Musíme ochrániť aj Marlona. Pokúsime sa, aby sme mu pomohli vyrásť v tom najlepšom smere," dodal Sagan.

"Robím to preto, aby som ochránil Katku a malého Marlona...Nie, za naším rozchodom nie je žiadna druhá žena. Ďakujem za pochopenie. Dúfam, že to dobre dopadne," dodal súčasný držiteľ zeleného dresu na Tour de France.

​Správu o rozchode zverejnil Peter Sagan na svojom facebooku v stredu večer. Okamžite sa rozniesla do celého sveta a jeho fanúšikovia neverili, čo čítajú. Hneď po zverejnení sa začali objavovať komentáre o tom, že je to hoax alebo vymyslená správa. Dokonca aj to, že im niekto nabúral facebookové účty.

​Saganovci sa zobrali v novembri 2015 v Dolnom Kubíne. Minulý rok sa im narodil syn Marlon, ktorý dostal požehnanie aj na audiencii u pápeža Františka vo Vatikáne.

​Peter Sagan je na práve prebiehajúcej Tour de France držiteľom zeleného dresu pre najlepšieho špurtéra.

Saganovi na najťažších pretekoch držia palce aj obyvatelia jeho rodného mesta. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články