Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Peter Sagan odchádza od manželky Katky
Zdielať na

Peter Sagan odchádza od manželky Katky

Archívna reportáž

Slovenský cyklista Peter Sagan na sociálnej sieti Facebook oznámil rozchod s manželkou Katkou.

Peter Sagan na sociálnej sieti informoval verejnosť o rozchode s manželkou Katkou.

"Po dlhej a dôkladnej diskusii sme s Katkou dospeli k záveru, že by bolo oveľa lepšie, keby sme sa oddelili ako pár. Cítime, že by sme mali pokračovať v našich životoch ako dobrí priatelia. Obaja súhlasíme, že je to správne rozhodnutie. Zamilovali sme sa, prešli sme fantastickou cestou a boli požehnaní krásnym a milovaným synom Marlonom. Katka je dôležitou súčasťou môjho života, podporovala ma počas všetkých týchto rokov v mojej profesionálnej kariére a je to skvelá matka. Nemáme na seba ťažké srdcia, budeme jednoducho pokračovať vlastnými cestami, so vzájomným rešpektom," napísal na Facebooku cyklista.

"Najviac sa teraz budeme sústrediť na Marlona. Budeme sa snažiť urobiť čo je v našich silách, aby sme mu poskytili prostredie pre jeho výchovu a boli pre neho oddaní a milujúci rodičia, ktorých potrebuje," píše ďalej.

"Nebudem sa k tomu vyjadrovať a chcel by som všetkým vopred poďakovať za rešpektovanie nášho súkromia," uzavrel Sagan.

​Iba pár dní dozadu zdieľala Katka na sociálnej sieti fotku synčeka, ako fandí svojmu slávnemu otcovi. Zdalo sa, že v rodine hviezdneho cyklistu je všetko v najlepšom poriadku. 

Saganovci sa brali pred troma rokmi vo Vysokých Tatrách. Pozrite si archívnu reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články