Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nie je to pravda, nabúrali vám účet! Fanúšikovia reagujú na rozchod Saganovcov
Zdielať na

Nie je to pravda, nabúrali vám účet! Fanúšikovia reagujú na rozchod Saganovcov

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Cyklista Peter Sagan (28), ktorý momentálne na prestížnej Tour de France bojuje o svoj šiesty zelený dres, na sociálnej sieti šokoval fanúšikov statusom o rozchode s manželkou Katarínou.

Peter a Katarína sa brali ani nie pred troma rokmi v Dolnom Kubíne. Okázalá oslava sa presunula do luxusného hotela vo Vysokých Tatrách. 

​Hoci jeho manželka pred pár dňami zdieľala na Instagrame fotku ich synčeka Marlona v drese, ako fandí slávnemu otcovi, zdá sa, že kríza prominentného páru trvá už dlhší čas. ​

Ani nie rok od narodenia potomka už nebudú spolu žiť. 

Mnohí statusu, ktorý sa objavil na sociálnej sieti, neverili. Nasvedčujú tomu aj komentáre. Fanúšikom nejde do hlavy, prečo Peter poskytol písomné vyjadrenie práve počas rozbehnutej Tour de France.

Ľudia si myslia, že sa obom niekto nabúral do účtu. "Nemôžeme tomu uveriť, musí to byť hlúpy žart," stojí v mnohých komentároch. "Som zvedavý, či sa všetky tie médiá ospravedlnia, že šíria bludy," píše pod príspevkom na facebookovej stránke noviny.sk Patrik. "Dúfala som, že je to hoax," píše Zetuzeta.

"Príde mi to strašne divné, žeby toto riešil a oznamoval počas rozbehnutej tour de France?" zamýšľa sa Janka.

" No ak je to teda fakt pravda, tak to napísal na najvyššej diplomatickej úrovni...A zase raz teda ak je to naozaj pravda, tak čo sa týka dnešnej doby vôbec aleže vôbec sa mu nečudujem...," píše Milan.

"Podľa mňa je to falošná správa.Na fb je všetko možné...," myslí si Ingrid.

"A čo?? Veď aj on je len človek, nič iné!!!" myslí si Andrea. 

"Hoax," napísal pod príspevok na noviny.sk Roman.

"Chcela, aby skončil s cyklistikou... To je môj typ, nonstop sama v Monaku s kopcom peňazí a malým chlapcom," myslí si  Jaroslav.

"Neverím, že ju opustil," napísala Marcela.

" Opakujem, že je to blbosť!!!" domnieva sa Mary.

Pod príspevkom na facebooku Petra Sagana sú stovky reakcií. Väčšine ľudí je to ľúto a obom želajú veľa šťastia.

​Saganovci sa brali pred troma rokmi v Dolnom Kubíne. Nádhernému páru priali všetci spoločnú budúcnosť naveky.  Pozrite si archívnu reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie