Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rozkošné dievčatko vyspovedalo Sagana. Priznal aj nečakané
Zdielať na

Rozkošné dievčatko vyspovedalo Sagana. Priznal aj nečakané

KALIFORNIA / Slovenský cyklista Peter Sagan súťaží na obľúbených pretekoch Okolo Kalifornie, kde je dokonca rekordérom podujatia, keď dokázal vyhrať už pätnásť etáp. V rámci voľného času však absolvoval veľmi príjemné interview.

Deväťročná reportérka Ruby, ktorá je zároveň Petrovou veľkou fanúšičkou, pozvala slovenského cyklistu na netradičný rozhovor. Sediac na kameni v kalifornskom lese si Sagan vytiahol päť otázok zo šiltovky, ktoré Ruby sama pripravovala.

Slovenský cyklista s netradičným zmyslom pre humor musel odpovedať napríklad aj na otázky, akú zmrzlinu má najradšej, kedy si prvýkrát sadol na bicykel či o akej práci sníval, keď bol malý. Peter sa priznal, že ako dieťa si vôbec nemyslel, že by mohol byť profesionálny cyklista. "Myslel som si, že budem futbalistom, možno hercom. A vidíš, skončil som tu, na bicykli,“ hovorí s úsmevom na tvári Sagan. 

Celý spoločný príbeh Petra a Ruby má veľmi zaujímavý začiatok. Deväťročná cyklistka a detská reportérka napodobnila Petrove smiešne gesto. Ten si po pretekoch natlačil do úst plnú hrsť cukríkov. Keď to však urobila Ruby, jej video sa stalo virálnym a dokonca ho okomentoval aj samotný cyklista.  

Rubynu popularitu si všimla spoločnosť Specialized, ktorá sponzoruje aj Petra Sagana, takže ich spoločné stretnutie bolo na spadnutie. Uskutočnilo sa práve ostatný týždeň počas pretekov Okolo Kalifornie. 

Rozhovor Ruby s Petrom si na internete za tri dni pozrelo už viac ako 50 tisíc ľudí. 

Súvisiace články