Skoro jasno
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Návrat o pol roka? Vlhovej otec exkluzívne: Petra odcestovala do Švajčiarska
Zdielať na

Návrat o pol roka? Vlhovej otec exkluzívne: Petra odcestovala do Švajčiarska

JASNÁ / Petra Vlhová po sobotňajšom páde v obrovskom slalome Svetového pohára už nie je na Slovensku. Potvrdil to jej otec Igor Vlha v exkluzívnom rozhovore pre JOJ Šport. Pravdepodobne ju čaká operácia.

"Petra odcestovala k doktorovi do Švajčiarska. Spraví vyšetrenia a rozhodne, ako sa bude pokračovať v liečbe. Následne zregenerujeme a budeme sa pripravovať na ďalšiu sezónu," priblížil Vlha.

Fanúšikovia sa po sobote obávali, či pád Vlhovej neznamená koniec kariéry. Skvelá správa je, že to nevzdá. "Môže z toho vzísť silnejšia, hladná po lyžiach. Peťa je veľká bojovníčka," povedal Igor Vlha.

​Ak bude musieť Vlhová pod nôž, vráti sa na lyže asi až v lete. "Neviem odhadnúť tieto veci. Aj keď mesiac po operácii bude cvičiť, návrat na lyže môže trvať aj pol roka. Je to v rukách doktorov. Mali sme strach o hlavu, ale tá je v poriadku, aj krčné stavce. Trošku je narazené rameno. Všetko je v poriadku, až na to koleno," zhrnul otec Petry Vlhovej.

Pretekárky si fotili a nahrávali na mobil tisíce slovenských fanúšikov, vždy chvália slovenských fanúšikov. Tých pochválil aj Vlha. "V mene Petry chcem poďakovať organizátorom aj fanúšikom. Máme najúžasnejších priaznivcov na svete, ocenili to aj zahraniční pretekári," povedal.

Súvisiace články